#PPG2017
  • Sign Up for Email Updates

  • #PPG2017
  • CONTEST
    OFF
  • Congratulations to all the winners and a special thanks to Salt Life, competitors, spectators and everyone that made this a weekend to remember.
  • LOCAL TIME
    9:34
    AM
  • SEE RESULTS
Demo Zone Schedule

Demo Zone Schedule
Saturday 9/30 – Sunday 10/1

TRY BOARDS AND ACCESSORIES IN THE NATION’S BIGGEST SUP DEMO ZONE!

BEGINNER SUP CLINICS
*Get clinic details at Demo Zone Registration Booth

SATURDAY

10:00 10:30 30min Intro to Stand Up Paddling (Beginner) / Essentials of Stand Up Paddling (Level 2) Hosted by the ACA Demo Zone Registration Simply show up
10:00 11:30 90min Sea Vibes SUP Yoga class presented by Salt Life Jaysea Devoe Demo Zone Registration RSVP HERE OR SIMPLY SHOW UP
11:00 11:30 30min Intro to Stand Up Paddling (Beginner) / Essentials of Stand Up Paddling (Level 2) Hosted by the ACA Demo Zone Registration Simply show up
1:00 1:30 30min Intro to Stand Up Paddling (Beginner) / Essentials of Stand Up Paddling (Level 2) Hosted by the ACA Demo Zone Registration Simply show up
2:00 2:30 30min Intro to Stand Up Paddling (Beginner) / Essentials of Stand Up Paddling (Level 2) Hosted by the ACA Demo Zone Registration Simply show up

SUNDAY

8:00 9:30 90min Sea Vibes SUP Yoga class presented by Salt Life Jaysea Devoe Demo Zone Registration RSVP HERE OR SIMPLY SHOW UP
10:00 10:30 30min Intro to Stand Up Paddling (Beginner) / Essentials of Stand Up Paddling (Level 2) Hosted by the ACA Demo Zone Registration Simply show up
10:00 11:30 90min Sea Vibes SUP Yoga class presented by Salt Life Jaysea Devoe Demo Zone Registration RSVP HERE OR SIMPLY SHOW UP
11:00 11:30 30min Intro to Stand Up Paddling (Beginner) / Essentials of Stand Up Paddling (Level 2) Hosted by the ACA Demo Zone Registration Simply show up
1:00 1:30 30min Intro to Stand Up Paddling (Beginner) / Essentials of Stand Up Paddling (Level 2) Hosted by the ACA Demo Zone Registration Simply show up

YOGA HOSTED BY I HEART YOGA


 

RECENT
LOAD MORE